Αθηνά Ασπιώτη

Η Αθηνά είναι 28 ετών.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πατρών παίρνοντας το πτυχίο της από το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Ολοκληρώνει σε λίγους μήνες τη συμμετοχή της σε δύο μεταπτυχιακά:
-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Παρακολούθηση μεταπτυχιακού προγράμματος ‘’Learning education for refugees and migrants’’
-ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Επιμορφωτικό Πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης
Τίτλος: ‘’Διαχείριση της σχολικής τάξης’’

Συμμετέχει τακτικά σε συνέδρια για να διατηρεί και να εμβαθύνει στην παιδαγωγική επιστήμη και τις σύγχρονες μεθόδους της.
Στο Παρίσι έκανε την πρακτική της και εργάστηκε σε παιδικους σταθμούς.

Εργάστηκε επίσης στην Ελλάδα σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία .
Από το 2018 είναι βασικό στέλεχος του εκπαιδευτικού οργανισμού Φωτόγραμμα στο επιστημονικό τμήμα και στο τμήμα υλοποίησης εκπαιδευτικών δράσεων διαπιστευμένη από το Υπουργείο Παιδείας για να υλοποιεί τις δράσεις του οργανισμού σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Κατερίνα Τουκμενίδου

Η Κατερίνα είναι 28 ετών.

Είναι Θεατρολόγος-Θεατροπαιδαγωγός και Δραματουργός. Γεννήθηκε το 1992 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης (βασικό όργανο: κλασική κιθάρα), του Δημοτικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Θεάτρου, της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ με τίτλο Μεταπτυχιακών Σπουδών (integrated master).

Το 2014 παρακολούθησε εξάμηνο πρόγραμμα Erasmus στην Πολωνία, στο University of Łódź, με τομέα σπουδών: Cinema and Drama. Από το 2017 εργάζεται κυρίως ως Θεατρολόγος-Θεατροπαιδαγωγός, καθώς επίσης και ως Δραματουργός.

Έλλη Κατσάντα

Η Έλλη αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της αποκτώντας διδασκαλικά και χορευτικά διπλώματα σε μπαλέτο, μοντέρνο και σύγχρονο (αγγλικό σύστημα I.S.T.D και R.A.D).

Έχει χορευτική εμπειρία από συμμετοχές σε χορευτικά δρώμενα κυρίως με την ομάδα του Φωκά Ευαγγελινού και διδασκαλική εμπειρία καθώς τα τελευταία χρόνια ασκεί το επάγγελμα της δασκάλας χορού σε σχολές χορού και σχολεία της Αθήνας. Έχει χορογραφήσει τους μαθητές της στις παραστάσεις των σχολών που συνεργάζεται.

Φροντίζει για τη συνεχή επιμόρφωσή της σε παιδαγωγικό και χορευτικό επίπεδο.

Γιώργος Γαργάλας

Ο Γιώργος είναι 27 ετών.

Γεννήθηκε στη Λάρισα. Eργάζεται ως καλλιτέχνης του ήχου και ως μουσικοτεχνολόγος.
Το κύριο ενδιαφέρον του είναι πάνω στην ηλεκτροακουστική σύνθεση και ζωντανή ερμηνεία. Αποφοίτησε από το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου της Κέρκυρας, και του μεταπτυχιακού προγράμματος” Μουσική Τεχνολογία και Σύγχρονες Πρακτικές” του μουσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έκανε πρακτική άσκηση στο Caledonian University της Γλασκόβης ως ερευνητής.
Έχει συνεργαστεί με πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες και ερευνητές. Έργα του έχουν παρουσιαστεί και εκτελεστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στη Στέγη γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, στο Κτήριο δοκιμών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ.α.

Ο πρωτότυπος σχεδιασμός ήχου που έκανε για την ταινία “The Ox” κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηχητικού σχεδιασμού στο φεστιβάλ DFK New Wave, Δυτική Βεγγάλη (2018). Τέλος, έχει βγει πανελλήνιος πρωταθλητής beatbox το 2013.
Αναλυτικότερα: https://giorgosgargalas.tumblr.com/

Έλενα Πούλιου

Η Έλενα είναι 27 ετών.

Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Βόλου. Συνέχισε τις σπουδές της στη Μαγιόρκα της Ισπανίας με ειδίκευση στην Ολιστική Παιδαγωγική και παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση» του τμήματος Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου.

Ακόμα, ολοκλήρωσε την ετήσια εκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή, ενώ από το 2018 εκπαιδεύεται στο Ψυχόδραμα στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (ΨΥ.Κ.Α.Π). Παράλληλα, κατέχει κλασικές σπουδές στο πιάνο, την αρμονία, τη μουσική προπαιδεία και το σύγχρονο και τζαζ τραγούδι.

Τέλος, έχει ολοκληρώσει ετήσιο κύκλο σπουδών στο Θεατρικό Παιχνίδι και τη Μουσικοκινητική στο ωδείο «Νότες» του Βόλου. Έχει εργαστεί με μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, ως εμψυχώτρια μουσικοκινητικής και θεατρικού παιχνιδιού σε νηπιαγωγεία και δομές προσφύγων και έχει διοργανώσει αντίστοιχα εργαστήρια στο Φεστιβάλ Βόλου, αναλαμβάνοντας επίσης και τις παιδικές γωνιές και τα κουκλοθέατρα στα αντιρατσιστικά φεστιβάλ Βόλου 2012-2017.

Λάζαρος Βασιλειάδης

Ο Λάζαρος είναι 43 ετών.

Γεννήθηκε στην Κολωνία Γερμανίας. Είναι πατέρας ενός εξάχρονου αγοριού. Είναι απόφοιτος της σχολής Επιστήμης της Φυσικής Αγωγής καί Αθλητισμού Σάαρλαντ Γερμανίας.
Εργάστηκε στο χώρο του αθλητισμού για πάνω από είκοσι χρόνια στο εξωτερικό.

Από μικρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόληση του με την ανατολική φιλοσοφία και τις πολεμικές τέχνες ως μαθητής καταξιωμένων δασκάλων του χώρου στο εξωτερικό.
Φοίτησε στην Ιαπωνική Ομοσπονδία Καράτε JKA ( DJKB) και μετέπειτα στη Γερμανική Ομοσπονδία Καράτε DKV όπου και του απονέμει το δίπλωμα εκπαιδευτή.

Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο αποφάσισε να ιδρύσει ένα πρόγραμμα βιωματικών δραστηριοτήτων κίνησης για την καλύτερη σωματική και ψυχική ενδυνάμωση, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. Επίσης, είναι απόφοιτος του δημοσίου ινστιτούτου επαγγελματικής κατάρτισης Γαλατσίου με ειδικότητα Τεχνικός χειροποίητου κοσμήματος και σχεδιασμού κοσμήματος.

Από το 2018 ξεκίνησε επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο του κοσμήματος