ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ 3D ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Ο Νίκος Βουρλιώτης γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1970 σε μια γειτονία στα σύνορα του Κοριδαλλού και της Αγίας Βαρβάρας.

Δούλεψε για μια περίοδο ως σκιτσογράφος, δίνοντας γελοιογραφίες σε εφημερίδες και περιοδικά. Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 ασχολήθηκε με την μεγάλη του αγάπη, τη μουσική, δουλεύοντας ως DJ, παίζοντας soul, funk & rap.

Περίπου μια δεκαετία αργότερα μαζί με τον Μιχάλη Παπαθανασίου δημιουργεί τους Goin Throught και γίνονται γνωστοί με την διασκευή του τραγουδιού "Γαρύφαλλε Γαρύφαλλε", με την συμμετοχή του Βλάση Μπονάτσου. Εκτός από αυτήν την συνεργασία του με τον Βλάση Μπονάτσο, συνεργάστηκε και με άλλους μεγάλους καλλιτέχνες : David Lynch, Terror X Crew, Λάκης Παπαδόπουλος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Στέλιος Ρόκκος, Μαρίνα Σκιαδαρέση, Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή κ.α.

Έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μέσα σε αυτά τα χρόνια κερδίζοντας 4 χρυσούς κι έναν πλατινένιο δίσκο.  Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, συγκεκριμένα το 1998, δημιουργεί δικό του δισκογραφικό label, το Family, το οποίο συνεργάζεται με διάφορες δισκογραφικές εταιρίες όπως τη BMG, την Planetworks, την Universal και πολύ πρόσφατα την Lyra, την Def Jam Recordings στην Νέα Υόρκη και την Stars Records στη Βουλγαρία.